Kinesio Tape
er udviklet af den japanske kiropraktor og kinesiolog Kenzo Kaze i 1973, der udviklede tapen ud fra ideen om at styrke kroppens selvhelbredende kræfter 24 timer i døgnet.

Behandling med Kinesio Tape er let, ufarlig og effektiv.

Kinesio Tape er en åndbar og specialvævet latexfri bomuldstape med akrylbelægning. Der er taget hensyn til ventilation i fremstillingen af tapen.

Kinesio Tape kan sidde på kroppen flere dage med fuld effekt og kan tåle vand og andre ydre påvirkninger. Tapen understøtter bevægeligheden i musklerne.
Tykkelsen på tapen svarer til hudens yderste lag epidermis. Det er muligt at klippe tapen, så den passer præcist til det område, man ønsker at behandle.

Kinesiotaping giver støtte og stabilitet til dine led og muskler uden at påvirke cirkulation og vifte af bevægelse. Det er også bruges til forebyggende vedligeholdelse, ødem (muskel ømhed) og til behandling af smerter.

Kinesiotaping er en teknik baseret på kroppens egen naturlige helingsproces. Denne Kinesio Taping udstiller sin effektivitet gennem aktivering af neurologiske(nerver) og kredsløbssystemet.

Jeg bruger tapeteknikkerne til at understøtte, den behandling jeg giver  f.eks. ved whiplash, tennisalbue, frossen skulder, instabilitet ved knæ mv. Teknikkerne er også meget velegnet ved problemer med ødem/hævelse.