Kranio sakral-, zoneterapi og organmassage er godt, hvis man har behov for hjælp til at blive gravid. Måske har du og din partner prøvet i et stykke tid, men der er ikke sket noget endnu.

Det er ikke altid så let i dag at blive gravid, og der kan være mange bud på, hvorfor der er problemer med fertiliteten.

Det kan være problemer som:

  • Dårlig sædkvalitet
  • PCO
  • Kost og overvægt
  • Hormonforstyrrende stoffer i vores omgivelser

I de fleste tilfælde kræver det blot tid og tålmodighed. Desværre er tendensen efter mange års brug af p-piller, at menstruationen og ægløsning er meget uregelmæssig og i værste fald udebliver. Kroppen fungerer som en helhed, og det er derfor nødvendigt at tjekke, om der er noget i vejen, som kan virke som en hindring for at blive gravid.

Det gælder om at blive regelmæssig med ægløsningen, producere gode æg, få forberedt livmoderslimhinden til at holde fast på det befrugtede æg og i det hele taget opbygge sine balancer.

Jeg tilbyder en behandling som er en kombination af zoneterapi, kranio sakral terapi og organmassage. Zoneterapi styrker balancen i kroppens organer, kranio sakral terapien styrker og afbalancerer nervesystemet og organmassage løsner restriktion og optimerer blodgennemstrømningen i mave og bækkenområdet. I den sidste ende drejer det sig alt sammen om balance og optimering af kroppen. Det er vigtigt ikke kun at få styr på selve fertiliteten, men også at få styr på stress, få bedre søvn og få en ordentlig fordøjelse.

Det er også vigtigt at tænke på, at det nødvendigvis ikke kun er kvinden, der behøver behandling. Ofte er det en fordel også at behandle manden samtidig, da den stressede situation ofte påvirker begge meget. Samtidigt gives teknikker, der skal bruges på fødderne derhjemme til at styrke fertiliteten.