NADA

NADA-metoden
er blid og effektiv øre-akupunktur, der fremmer balancen mellem krop og sind og skaber en indre ro, som mange mennesker kan have gavn af i en stresset og travl hverdag. 

Behandlingen består i, at jeg sætter fem ganske tynde sterile nåle i begge ører. Nålene er engangsnåle, som altid kasseres efter en behandling. Der er også mulighed for at få sat akupunktur-kugle-plastre på, som kan sidde i op til 1 uge, hvor klienten selv skal ”trykke/nuldre” kuglerne i løbet af dagen. Du kan få sat kugle-plastrene på fra start (uden forudgående nåle-behandling), eller du kan starte med nåle-behandlingen og efterfølgende få sat akupunktur-kugler i ørene.

NADA hjælper dig med af slappe af og fokusere, og giver derved en større følelse af indre ro og kontrol. Samtidig reduceres angst, koncentrationsbesvær, tankemylder, søvnløshed mv.

NADA understøtter kroppens egen helbredelses proces – og balancerer produktionen af dopamin, kortisol, endorfiner og de hormonstoffer, som blandt andet er vigtige i kampen mod stress og depression. Det sker fordi de 5 punkter – der anvendes i forskellige kombinationer – stimulerer kroppens egen produktion af disse hormonstoffer og påvirker det autonome nervesystem, puls og blodtryk i en positiv retning. 

Klik her for booking af tid

NADA handler om hjælp til selvhjælp, ved at anvende og afbalancere de ressourcer, som allerede er til stede i kroppen og dermed forbedrer livskvaliteten.

NADA-metoden blev oprindelig udviklet i USA til at afhjælpe abstinenser hos misbrugere.

De fleste oplever en umiddelbar symptomlindring allerede ved første behandling.

NADA metoden bliver anvendt mange steder i sundhedsvæsnet på grund af de gode og veldokumenterede resultater.

Ofte vælger jeg at kombinere NADA med enten zoneterapi eller kranio sakral terapi, så klienten ligger med nålene i ørene, mens den anden behandlingsform foregår. Der er ingen kendte bivirkninger ved NADA-metoden og den kan kombineres med både medicinsk behandling samt andre traditionelle og alternative behandlingsformer.